Hírek Bővített fokozatú sugárvédelmi tanfolyam Debrecenben

Bővített fokozatú sugárvédelmi tanfolyam Debrecenben

Kedves Érdeklődő!

Bővített fokozatú sugárvédelmi tanfolyamot szervezünk, azoknak akik először vesznek részt, és azoknak akik  már korábban vettek részt bővített fokozatú tanfolyamon.

Bővített fokozatú sugárvédelmi bizonyítványra van szüksége annak, aki orvosi sugárterhelést vagy nem orvosi képalkotással járó besugárzást eredményező tevékenységeket végeznek, vagy ilyen tevékenységet közvetlenül felügyelnek vagy irányítanak,

A tanfolyam vizsgával zárul.

Tanfolyam időpontja: 2019. május 27-31. 8.00

A vizsga időpontja: 2019. május 31.. 8.00

Helyszín: DAB Székház, 4032 Debrecen, Thomas Mann utca 49. 

A helyszínre tömegközlekedéssel a Nagyállomás felől a 2-es villamossal a DAB székház megállóhelyig lehet eljutni. Parkolásra az utcán díjmentesen van lehetőség.

Bővebb információ: titkarsag@inis.hue-mail címen, vagy a +36 20/246-1373 telefonszámon

A vizsga menete:

Az írásbeli vizsga az OAH által összeállított 100 kérdésből kiválasztott 30 kérdés, amely felelet-választós, minden kérdéshez 4 lehetőség közül lehet választani. Az írásbeli vizsga 20 helyes választól sikeres.

A szóbeli vizsga szintén az OAH által összeállított kérdéssorból van, amelynél kettőt kell húzni, majd az vizsgaelnök előtt megválaszolni.

Egy gondolat “Bővített fokozatú sugárvédelmi tanfolyam Debrecenben”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Related Post

On-line sugárvédelmi tanfolyam 2023. áprilisOn-line sugárvédelmi tanfolyam 2023. április

Örömmelértesítjük Önöket, hogy alap és bővített fokozatú sugárvédelmi oktatástszervezünk A tanfolyam időpontja    azoknak akik korábban még nem vettekrészt bővített fokozatú tanfolyamon: 2023. április 24-27 . között lesz.  azoknak akik korábban már vettek résztbővített