Hírek on-line bővített fokozatú sugárvédelmi tanfolyam

on-line bővített fokozatú sugárvédelmi tanfolyam

Örömmel értesítjük Önöket, hogy bővített fokozatú sugárvédelmi oktatást szervezünk.

Az időpont: 2020. október 5-9. között lesz.

Azoknak, akik korábban még nem vettek rész bővített fokozatú sugárvédelmi tanfolyamon, a képzés időtartama 4 nap + 1 nap vizsga (2020. okt. 5-8. + okt.09. vizsga)

Azoknak, akik korábban már voltak bővített fokozatú sugárvédelmi tanfolyamon, a képzés időtartama 2 nap + 1 nap vizsga (2020. okt. 7-8. + okt. 09. vizsga)

A jelenlegi pandiémás helyzetre való tekintettel a képzés on-line lesz megtartva, google classroom segítségével.

A tanfolyam tananyaga pdf. formában minden reggel 8 órától lesz elérhető a google classroom-ban, amit önállóan lehet feldolgozni. A jelentkezés után bővebb tájékoztatót küldünk a tanfolyam részleteiről.

Részvételüket és a résztvevők létszámát kérem, e-mailben jelezzék (titkarsag@inis.hu), valamint a személyes adataikat (név, születési név, születési hely és idő, anyja neve, munkakör, munkahely neve és címe, legmagasabb iskolai végzettség, TAJ-szám) valamint a számlázási címet is küldjék el a megadott e-mail címre illetve hogy első vagy továbbképzésen vesznek részt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Related Post

Bővített fokozatú sugárvédelmi tanfolyam 2019. márciusBővített fokozatú sugárvédelmi tanfolyam 2019. március

Bővített fokozatú sugárvédelmi tanfolyamot szervezünk azoknak, akik korábban még nem vettek részt sugárvédelmi tanfolyamon. Bővített fokozatú sugárvédelmi bizonyítványra van szüksége annak, aki orvosi sugárterhelést vagy nem orvosi képalkotással járó besugárzást